Tájékoztató

MENTŐÖV üdülőjog tulajdonosoknak!

Ezzel a címmel indítottuk útjára új akciónkat, melyet elsősorban olyan, már üdülési joggal rendelkező személyek számára terveztünk meg, akik más üdülőklubban tagsággal rendelkeztek vagy rendelkeznek, de üdülőklubjuk anyagi problémái miatt az előre rögzített nemzetközi üdülésük vált bizonytalanná, a fogadó háttér megszűnése miatt.

FŐNIX üdülési heteink a poraiból újjáéledő mítikus madárra emlékeztetően új lehetőséggel ruházzák fel Önt a már elveszettnek hitt üdülési hete használatával kapcsolatban.
Az RCI csererendszerrel egyeztetve, MENTŐŐV akciónk keretén belül korlátozott darabszámban kínálunk lehetőséget arra, hogy teljes áru üdülési jogértékének ismételt megfizetése nélkül, 10 éven keresztül megfelelő hátteret adjunk a hozzánk csereüdülésre érkező vendégeknek a „bankolt” üdülési szándékuk alapján.

10 ÉV AZ ÉLETBŐL, avagy ÖN NÁLUNK BANKOL?

Akciónk keretében 10 éves időtartamban biztosítunk akár jogfolytonos üdülési jogot más, csődbe ment vagy fel- illetve végelszámolás miatt értékét vesztett üdülőjog tulajdonosának olyan módon, hogy ha „bankoltatott” üdülése van az RCI nemzetközi csererendszerben, akkor biztosítjuk a hátterét, a megfelelő értékű cserealapot, üdülési jog rendelkezésre bocsátásával.

A megfelelő csereértékű üdülést a többször kitüntetett soproni Solar Club Hotel vagy a legutóbb 2011-ben nemzetközileg Ezüst Korona díjjal kitüntetett harkányi Siesta Club Hotelben biztosítjuk.

HOGYAN VEHET RÉSZT AKCIÓNKBAN?

Az akcióban való részvétel feltétele, hogy rendelkezzen más üdülőklubban üdülési joggal – akár már gazdaságilag fel-, vagy végelszámolás alatt lévő klub is lehet – és szándékozzon üdülési rendszerét átalakítva, FŐNIX - ként újjáélesztve tovább használni azt, a HSCH valamely szállodájában.

Önnek nem kell teljes áron újra megvásárolnia üdülési hetét, ha a meglévő, akár értékvesztett üdülési hete helyett SCH üdülési hétre vált.
A HSCH az ország legnagyobb taglétszámú üdülőklubja, melynek üdülési hetei magas csereérték alapot képeznek, értékállóak és megfelelő stabil gazdálkodási háttérrel rendelkeznek.

Akciónkba való bekapcsolódása, részvétele esetén Önnek csupán egyszeri alacsony regisztrációs díjat kell megfizetnie, amely magában foglalja 10 év időtartamra az Ön által kiválasztott üdülési hét használati jogát.
A regisztrációs díjon felül évente csak az éves fenntartási díjat kell megfizetnie, valamint aktív RCI tagság esetén a csereszervezet aktuális díját a nemzetközi üdülés igénybevételéhez.

REGISZTRÁCIÓS DÍJAK

Egy- és másfélszobás jól felszerelt apartmanokban kínálunk FŐNIX üdülési heteket, melyet
1 szobás apartman esetén 70.000.- Ft,
1.5 szobás apartman esetén 100.000.- Ft egyszeri összeg befizetésével jegyezhet.

Az apartmanok konyhával, jól felszerelt, kényelmes lakrészek.
Az egyszeri regisztrációs díj alapján 10 év időtartamban biztosítjuk Önnek a felélesztett üdülési hete használati lehetőségét és ezzel élvezheti a HSCH több mint negyedévszázados tapasztalatát a vendéglátásban.

ALACSONY ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK

Üdülési költségeink az elmúlt tíz év során az infláció mértékénél közel 40%-kal alacsonyabb mértékben változtak.

Éves üdülési költségünk:
1 szobás apartman esetén: 51.660.- Ft
1,5 szobás apartman esetén: 61.880.- Ft

HÉTBEOSZTÁS, GYAKORI FŐSZEZONI ÜDÜLÉSEK

Üdülési heteink 4 évszakos forgó rendszerben vehetők igénybe. Az üdülési időszakok beosztását úgy alakítottuk ki, hogy minden második évben a főszezon idejére essen a turnus ideje, így Önnek nem kell éveket várnia egy kedvező idejű héten történő üdülésre.
Az üdülési hetének beosztása négyévente változó időszakot tartalmaz, melyek a négyéves ciklust követően ismétlődnek.
Az üdülési időszakok szombattól szombatig terjedően 8 nap 7 éjszaka időtartamban vehetők igénybe. A turnus időszakok egyeztetése az értékesítési irodánkkal lehetséges a szerződéskötéskor.